Invest in Bergen

Bergensregionens offisielle initiativ for å få flere investeringer

Invest in Bergen er den offisielle organisasjonen som jobber for å få flere investeringer og bedriftsetableringer i Bergensregionen, et Investment Promotion Agency (IPA). Våre tjenester er gratis.

Invest in Bergen har godt nettverk i regionen. Vi kjenner næringene, klyngene og organisasjonene som er gode samarbeidspartnere i Bergensregionen.Vi hjelper deg med å bli kjent med næringsmiljøet i regionen, vi sørger for å koble deg med de riktige menneskene, finne de beste klyngene og samarbeidspartneren og de rikte arealene for din virksomhet.

Last ned brosjyren vår “Pionerer innen teknologi og bærekraft” her.

  • Invest in Bergen har en god oversikt over hvor det er ledige næringsareal i Bergensregionen – både eksisterende areal og nye areal. Du får en fin oversikt i Arealguiden.
  • Vi er den lokale partneren til Invest in Norway som er en del av Innovasjon Norge. Gjennom Invest in Norway har vi og kontakt inn til Utenriksdepartementets utenriksstasjoner.

Eiere

Invest in Bergene er finansiert av Vestland fylkeskommune og følgende kommuner: Alver, Askøy, Austrheim, Bergen, Bjørnafjorden, Eidfjord, Fedje, Gulen, Masfjorden, Modalen, Osterøy, Samnanger, Ulvik, Ullensvang, Vaksdal, Voss og Øygarden.

Kart

Oppdateringer fra

Invest in Bergen

Arrangementer